top of page

Seslendirmen

Bimfili'de mimarlık, sanat ve teknoloji hakkında kısa belgeseller hazırlıyoruz. Her bir belgeselimiz yaklaşık 8 dk uzunluğunda oluyor ve binlerce kişi tarafından izleniyor.


Parazit gibi oscar ödüllü filmlerden, ikonik binalara, Marsta kolonileşmekten, yapay zekanın insanları nasıl ele geçireceğine kadar pek çok farklı ve eğlenceli içerikler hazırlıyoruz. Youtube kanalımızdan belgesellerimizi inceleyebilirsin.


Belgesellerimiz için olmazsa olmazı sestir. Hikayeyi anlatan kişinin sesi belgeselin en önemli karakteridir. Türkçe ve ya İngilizce olarak bize başvuru yapabilirsin. Alttaki metni seslendirmen ve bize iletmen yeterli olacaktır. Ek olarak istersen kendi yaptığın diğer çalışmaları değerlendirebilmemiz için bize iletebilirsin.


Türkçe Seslendirme İçin Örnek Metin:

"Her sabah kalkıp günlük akışın rutinine dahil oluyoruz… İşe, okula, alışveriş merkezlerine giderken bu akış içerisinde birçok insan ile etkileşime giriyoruz…Biz insanlar son 3000 yıldır göçebe bir hayatın parçasıyken, son 100 yıldır ise kapalı mekanlar içerisinde yaşam alanlarına ve sosyal hayatlara sahip oldular. Ancak değişen ve gelişen kent akışının bir parçası olduğumuz gerçeği hiçbir zaman değişmedi… Zamanla birlikte kent; İnsanların yaşamını, yaşamın da onu şekillendirdiği sürekli değişen dinamik bir sistem haline geldi. İçinde bulunduğumuz mekanlar ve iletişim halinde olduğumuz insanlar bizi bu sistemin içerisine dahil etti… Peki sizce oluşumunda yadsınamaz bir katkımızın olduğu bu mekanlar hayatlarımızı nasıl değiştirdi?"


İngilizce Seslendirme İçin Örnek Metin:

"We wake up every morning and get involved in the routine of the daily flow… we interact with many people in this flow while we are going to work, school, shopping malls.

We, humans, have been a part of nomadic life for the last 3000 years, but over the course of 100 years, we have had living spaces and social lives in closed spaces. However, the fact that we are a part of the changing and developing urban flow has never changed…

Over time, the city has become an ever-changing dynamic system in which people shape their lives, and life shapes the city.

We have been included in this system by the places we live in and the people we are in contact with.

How do you think these places, whose formation we have made an essential contribution to, have changed our lives?"








2.820 görüntüleme
bottom of page