top of page

Metin Yazarı

Bimfili'de mimarlık, sanat ve teknoloji hakkında kısa belgeseller hazırlıyoruz. Her bir belgeselimiz yaklaşık 8 dk uzunluğunda oluyor ve binlerce kişi tarafından izleniyor.

Parazit gibi oscar ödüllü filmlerden, ikonik binalara, Marsta kolonileşmekten, yapay zekanın insanları nasıl ele geçireceğine kadar pek çok farklı ve eğlenceli içerikler hazırlıyoruz. Youtube kanalımızdan belgesellerimizi inceleyebilirsin.


Peki Bimfili’de metin yazarı kimdir ve ne yapar?


Öncelikle bol bol film ve dizi izleyen insanlardır. Hatta bazıları tam bir oyun meraklısıdır. En önemlisi araştırmayı ve öğrenmeyi severler. Herhangi sıkıcı bir konuyu herkesin dikkatini çekecek ilginç bir içeriğe dönüştürebilir.

“Harika bir konu buldum bunu kesin yapmalıyız!” ya da “Bu konuyu kaç kez işledik adamlar sıkılır sen onu boşver bak şimdi...” diyebilen arkadaşlardır.


Kesinlikle bir tez yazmanı ya da blog yazısı oluşturmanı istemiyoruz. Herhangi bir dergi için üretilen yazılardan da behsetmiyoruz.


Unutma ki kısa eğlenceli bir video hazırlıyoruz. İzleyici ile konuşman gerekiyor. Metni yazarken videoyu zihninde oluşturman çok önemli. Kullandığın bir kelime ya da cümle için nasıl bir görsel koyacağını belirlemen ya da hangi kısa videolar ile bu cümleyi nasıl güçlendirebilirim demen gerekiyor.


Sende ekibe katılmak istiyorsan altta seçtiğimiz konulardan bize videonun ilk bir dakikalık giriş metnini yaz ve gönder.


Metaverse Nedir? , NFT Nedir?, Dünyanın En Etkileyici Mega Projeleri, Robotların İnşaatlarda Kullanımı,


Konuları beğenmedin mi? Peki o zaman sen seç ve bizi şaşırt!




1.599 görüntüleme
bottom of page